Föreläsningar om högkänslighet:

Vill du förstå högkänslighet bättre? Statistik säger att minst en av fem personer är högkänslig. Är du själv högkänslig eller så känner du någon som är högkänslig. I mina föreläsningar utforskar vi högkänslighet och dess fantastiska tillgångar.

Dessa föreläsningar är skräddarsydda för företag, skolor och organisationer, och syftar till att skapa ökad förståelse för medarbetare, kollegor och den övergripande dynamiken i arbetsgruppen. Vill du veta mer? Kontakta mig för att tillsammans utforska detta intressanta ämne och skapa en meningsfull föreläsning för din organisation!

NLP-coaching för dig som ledare eller till medarbetare:

Förbättra både ditt yrkesliv och privatliv med NLP-coaching, ett kraftfullt verktyg för positiv förändring. Tillsammans identifierar och övervinner vi begränsande övertygelser. Vill du nå dina mål? Kontakta mig idag, och låt oss skapa en väg mot framgång!

Handledning/Teamcoaching:

Är ditt team redo för förändring och framgång? Med individuella samtal och skräddarsydda träffar stärker vi er kommunikation, skapar tydlighet och trygghet samt utvecklar samarbetsverktyg för att nå era mål. Vill ni vara en tryggare och mer framgångsrik arbetsgrupp? Kontakta mig, och låt oss tillsammans skapa förutsättningar för er positiva utveckling!

Är du redo för förändring och framgång? Kontakta mig idag och låt oss tillsammans utforska hur jag kan stödja er organisation på er resa mot positiv utveckling och ökat välbefinnande!

Välkommen att kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar ert företag/organisation. 
This image has an empty alt attribute; its file name is ninaspringnorin_sign.jpg

[instagram-feed]