Lymfmassage är en lugn behandlingsmetod där man framförallt jobbar med andning, hud och bindväv.

Med hjälp av djupandning tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. För problemområden används djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnader.

När ska du gå på lymfmassage?

Trögt lymfsystem, ödem och stockningar orsakas bland annat av stress, operationer, borttagning av lymfkörtlar i samband med cancerbehandling, gamla skador (ärrvävnad), inaktivitet, hormonella obalanser, kost eller mediciner som kroppen inte hinner rensa ut. 

Det är en behandlingstyp som passar alla men speciellt dig som har någon typ ödem, primärt eller sekundärt efter tex operation, lipödem, fibromyalgi, restless-leggs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller allmän känsla av att vara svullen.

Många som tränar upplever en snabbare återhämtning och får mer ork efter lymfmassage.

Vill du veta mer om hur lymfsystemet fungerar? Läs mer här!“Vilken skillnad det känns i mina ben! Det är lättare att gå i trappor och jag orkar att gå mycket längre när jag är ute och promenerar!


Priser Lymfmassage
• 90 min 1350kr
• 120 min 1650kr

• Kombinationsbehandling – Lymfmassage och NLP-coaching  Läs mer här!
Antal behandlingar?

Börja alltid med en storstädning av systemet, för att uppnå bästa effekt krävs minst 4 behandlingar med ca en vecka mellan behandlingarna, beroende på ditt behov.

Tips! Boka dina fyra tider direkt så du är säker på att du får tider som passar dig!

[instagram-feed]