NLP-coaching handlar om att göra en positiv förändring som varar. Ditt liv är värdefullt och det finns det en otrolig kraft i att förstå dina känslomönster, rensa bort saker som gör dig tveksam och tar energi, upptäcka vilka värden det egentligen är som styr ditt liv, och medvetet ta beslut mot din framtid.

Genom att hantera inre konflikter, frigöra dig ifrån begränsade övertygelser, bli stolt över vem du är och bli vän med allt som du har varit med om, så kommer du fram till vad det är som driver dig i grunden.
När du vet det finns det ingenting som står i vägen för dig!

Vad är coaching?

Coaching är en professionell samtalsmetodik där vi fokuserar på att nå dina uppsatta mål, skapa handling för att förverkliga såväl yrkesmässiga som privata idéer, mål och visioner.

Coaching är varken terapi eller rådgivning utan handlar om att hjälpa dig att ta reda på vart du vill, hur du ska komma dit och hur du ska hantera eventuella hinder som kan uppstå längs vägen.

Vad är NLP?

Kortfattat kan man uttrycka det som att NLP används för att utveckla tankar, beteenden och språkmönster som skapar strategier för att ta bättre beslut. 

Ta kontrollen över dina känslor och hur du reagerar i olika situationer!  Med NLP metoder får du redskap att själv ta över kommandot och styra din hjärna och dina tankar. Med NLP processer kan jag guida dig att bli fri rädslor, fobier, trauman och styra om ångest, katastroftankar och andra tankemönster som hindrar dig i din vardag.

NLP är ett fantastiskt redskap i personlig utveckling och passar lika bra till dig som privatperson eller i din yrkesroll. 

Har du bara en sak som du vill förändra? Då är NLP single session det du ska välja!  Då träffas vi vid ett tillfälle och tittar på det du vill förändra och jobbar med bara det. – höjdrädsla, tala inför grupp, ett trauma som etsat sig fast på näthinnan eller annat.  Efter ca. två månader efter vår träff så checkar vi av per telefon att du uppnått önskat resultat. OM det då visar sig att det skulle behövas, så träffas vi en gång till och jobbar vidare. Den träffen ingår då  i priset. 

När ska jag gå på NLP-coaching?

När du har något i ditt liv som ”skaver” eller du har ett mål som du vill uppnå, ta kontroll över dina känslor och/eller kommunicera på ett bättre sätt.

Du får verktyg att tänka i optimala banor och inspireras att gå från din nuvarande situation till ditt önskade läge. Med en ökad tanke kvalité och insikt om vem du är, sortering av dina tankar och ett samlat fokus så kommer din livskvalité och resultat av dina insatser garanterat att förbättras både för dig själv och för de omkring dig!

Vad skiljer NLP-coaching från annan coaching?

NLP-coaching har kraftfulla processer som kan hjälpa dig bli fri trauman, fobier och ångest. Coaching fokuserar på framtiden och tar lärdom av det förflutna, medan NLP-coaching hela tiden har framtiden i fokus samtidigt som vi har redskap att städa i det förflutna. 

“Insikter, processer, glädje och lite sorg. Har fått hjälp att se mina  gamla mönster och hur de format mig, jag hittar nya vägar och blir mer medveten om vem jag är och vad jag vill göra framåt.”

-Therese

Priser NLP -coaching -på plats hos mig i Yg, Färila eller online
• NLP-coaching 90min 2.100kr/session
• Paket med 4 träffar coaching á 90min 1.680kr/session (ord pris 2.100kr/session)

• NLP single session 90-120 min + uppföljning per telefon 3.200kr/session -för dig som har ett specifikt problem som du vill lösa.

Ungdomar/unga vuxna 15–25 år 20% på ordinarie priser

Antal träffar? 

Olika frågeställningar kräver olika längd på samarbete oss emellan – Mitt mål är att hjälpa dig komma dit du vill på kortast möjliga tid.

Vi träffas första gången helt förutsättningslöst. Då får vi chans att lära känna varandra och kartlägger din nuvarande situation, går igenom vad du vill uppnå med vårt samarbete och jag berättar lite om de verktyg jag använder.

Utifrån det lägger vi tillsammans upp en plan för hur du ska nå ditt uppsatta mål. Vi anpassar hur ofta vi ska träffas utifrån vad du vill jobba med och vilket upplägg du vill ha och det jag tror kommer att fungera bäst för just dig. 

[instagram-feed]