Har du händelser/situationer och gamla mönster som “satt sig i kroppen”?   Utmattning, stress, ångest, PTSD, migrän, yrsel eller annat. Kroppen och sinnet sitter ihop och jag har sett många exempel på att när vi jobbar med båda delarna så blir resultatet fantastiskt!   

“Innan mina besök hos fantastiska Nina kämpade jag dagligen med min ångestproblematik, mina katastroftankar och tvång. Att vara introvert och högkänslig med generaliserad ångest kan vara en ganska stor utmaning många gånger, det är det fortfarande så klart vissa dagar. Men utan Nina hade jag fortfarande stått och stampat utan att ta mig framåt.

Nina har gett mig ofantligt många verktyg för att återfå kontrollen över mina tankar och mina beteenden, något som jag ett tag trodde var en omöjlighet. Rekommenderar NLP-coaching och lymfmassage till ALLA -Nina är en riktig pärla! “

Jenny

Vi träffas under ca 3 månader, totalt 7 träffar med NLP-coaching och 4 behandlingar lymfmassage. Vi kommer att jobba tillsammans med både kropp, sinne och din energi.  En riktig storstädning med andra ord!                                                                                                                                                                                                                          

Vi jobbar tillsammans under 3 månader:
Upplev en radikal förändring av din fysiska och mentala hälsa genom en anpassad kombination av NLP-coaching och lymfmassage. Genom att du får verktyg att hantera utmattning, stress, ångest och andra påverkande faktorer ger jag dig de verktyg du behöver för att bryta gamla mönster och skapa varaktig förändring.
Dessutom främjar lymfmassagen i denna kombinationsbehandling förbättrad syretransport i kroppen, vilket kan reducera känslan av trötthet och stimulera kroppens naturliga återhämtning.

Varför detta program:

★ Målinriktad kombination av NLP-coaching och lymfmassage för konkreta resultat.
★ Varje möte utformas efter dina behov. Jag anpassar varje session efter dina specifika mål och önskemål, vilket gör att du får maximalt värde och resultat från varje träff.

Upplägg: Vi kommer att träffas första gången och du berättar vad du vill med din coaching. Jag berättar vilka metoder jag kan komma att använda mig av och jag berättar mer om upplägget lymfmassage och NLP-coaching. Ingen lymfmassage på första träffen.

Träff 2-5 kommer du att få enbart lymfmassage och du kommer till mig en gång i veckan, under dessa fyra tillfällen. Fokus kommer att vara avslappning och utrensning. Du kommer att ta del av lymfmassagens alla fördelar samtidigt som du kommer att bli avslappnad på djupet, då din grundspänning i kroppen sjunker och sinnet stillas. 

 Läs mer om Lymfmassage och NLP-Coaching här. 

Träff 6-10 är fokus på NLP-coaching men här är det flexibelt mellan lymfmassage, energibalansering och NLP-coaching. Vi känner av och gör det som du är i störst behov av just där och då. 

Sista träffen, den 11:e är det enbart NLP-coaching och vi avslutar, sammanfattar och firar dina framgångar!

Kontakt och Frågor:
Har du frågor eller funderingar över upplägget, ring eller maila mig så berättar jag mer!
Nina | 070-269 59 59 | nina@starenergy.nu


Priser Kombinationsbehandling NLP-coaching och lymfmassage
• Kombinationsbehandling – NLP-coaching & lymfmassage 15 120kr för 11 träffar med det som du behöver.

Boka in en “NLP- första träff “på 90min i min boknings kalender eller ring mig på 070- 269 59 59
 

[instagram-feed]