Om du är redo för en rejäl förändring i din livssituation, så finns jag här för dig!

Men först kanske du vill veta lite om mig – Vem är Nina?

Jag bor och har min verksamhet i Yg, Färila, mitt i Hälsingland. Jag älskar vintern och lever efter mottot: “En dag i underställ är en bra dag.” Skidåkningen är en stor anledning till att vintern är min favoritårstid. Resor och fotografering har alltid varit en stor del av mitt liv. Genom kameralinsen “ser” jag världen, vilket ibland leder till små pauser och “fotomöjligheter” som min man och våra barn inte alltid uppskattar…

Resan genom arbetslivet:
Började jag ganska tidigt jobba inom service och turism, vilket föll sig ganska naturligt då jag är uppvuxen i Järvsö, som är en turistort.
Utbildade mig till massageterapeut på Axelssons i Stockholm, stannade kvar och jobbade några år inom vården, då rehabilitering av ryggmärgsskadade samtidigt som jag drev min praktik vid St. Eriksplan. Sen blev det Gävle och arbete på Hälsocentral, en sommar i USA på en summercamp för fysiskt handikappade barn och en säsong som skidlärare i Whistler, Kanada, en något större skidort än hemma i Järvsö 😉

Min erfarenhet inom arbete med ungdomar sträcker sig till närmare 20 år, (jisses vad gammal jag börjar bli…) och började med utbildningen till alkohol och drogbehandlare.
Det blev över 10 år på ungdomshem och familjebehandling. Sen blev det nästan lika länge inom skolans värld som elevassistent.
Jag har fått förmånen att stötta ungdomar med olika utmaningar och ofta olika diagnoser, vilket ibland har varit rejält utmanande men otroligt lärorikt!

Jag har haft fantastiska erfarenheter tillsammans med ungdomar och till viss del deras föräldrar. Föräldrarna, som jag anser har den viktigaste rollen i sina barns liv och är en stor del i nyckeln till samarbetet med ungdomarna och deras mående. Tänk syrgasmasken i flygplanet, stödet ska vara lika mycket riktat till föräldrarna som till barnen/ungdomarna.

Högkänsligheten – en del av mig:
Under de senaste åren har högkänsligheten blivit en central del av mitt liv. Självinsikten om min högkänslighet har varit en ögonöppnare och har gett svar på många frågor från mitt förflutna.
Jag har själv erfarenhet av att vara högpresterande och högkänslig utan att vara medveten om det – en situation som till sist ledde mig nästan in i väggen vid inte bara ett utan två tillfällen! Jag hade förmånen att ha bra chefer vid dessa tillfällen och jag blev bara “vidbränd” och inte helt utbränd.

Detta har inspirerat mig att föreläsa och hålla grupper om högkänslighet som en integrerad del av min verksamhet.
Många, likt mig själv, är ovetande om sin högkänslighet, och det är något jag vill vara med och ändra på!

Dessa erfarenheter har präglat mig till den person som jag är idag och jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap och stödja dig på din resa!

”Att skapa förändring genom att coacha till medvetenhet, kunskap, insikt och handling är mitt mål -oavsett om det gäller fysisk eller mental hälsa.

Så, är du redo för förändring? Kanske har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta mig!
Nina | 070-269 59 59 | nina@starenergy.nu

Välkommen till mig och mitt företag Star Energy by Nina!

[instagram-feed]