Välkommen till mig och mitt företag Star Energy by Nina!

Nina heter jag och utbildade mig till Dipl. massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut år 2000. Stannade kvar i Stockholm efter utbildningen och drev praktik vid St. Eriksplan samtidigt som jag jobbade på ett rehabiliteringscenter för ryggmärgsskadade. Efter att ha mellanlandat några år i Gävle med jobb inom vården som undersköterska på HC och senare som skidlärare i Whistler, Kanada så kom jag ”hem” igen.

Efter det så har jag fortsatt fylla på med kunskap genom utbildningar till Alkohol- och drogterapeut, Lymfmassör, ICC coach, NLP practitioner och certifierad handledare i Sorgbearbetning.

Men utbildningar i all ära, den viktigaste kunskapen jag har med mig in i min verksamhet är den livs- och yrkeserfarenhet jag samlat på mig genom åren. Vilket är från många olika “branscher” allt från service, vård och behandlingshem till skola. Allt med de gemensamma nämnaren – människor och bemötande!

Du är varmt välkommen att boka ett besök hos mig!

This image has an empty alt attribute; its file name is ninaspringnorin_sign.jpg
[instagram-feed]