Har du händelser/situationer och gamla mönster som “satt sig i kroppen”?   Utmattning, stress, ångest, PTSD, migrän, yrsel eller annat. Kroppen och sinnet sitter ihop och jag har sett många exempel på att när vi jobbar med båda delarna så blir resultatet fantastiskt!  

Vi träffas under ca 3 månader, totalt 7 träffar med NLP-coaching och 4 behandlingar lymfmassage. Vi kommer att jobba tillsammans med både kropp, sinne och din energi.  En riktig storstädning med andra ord!        

“Innan mina besök hos fantastiska Nina kämpade jag dagligen med min ångestproblematik, mina katastroftankar och tvång. Att vara introvert och högkänslig med generaliserad ångest kan vara en ganska stor utmaning många gånger, det är det fortfarande så klart vissa dagar. Men utan Nina hade jag fortfarande stått och stampat utan att ta mig framåt.

Nina har gett mig ofantligt många verktyg för att återfå kontrollen över mina tankar och mina beteenden, något som jag ett tag trodde var en omöjlighet. Rekommenderar NLP-coaching och lymfmassage till ALLA -Nina är en riktig pärla! “

Jenny

Upplägg: Vi kommer att träffas första gången och du berättar vad du vill med din coaching. Jag berättar vilka metoder jag kan komma att använda mig av och jag berättar mer om upplägget lymfmassage och NLP-coaching. Ingen lymfmassage på första träffen.

Träff 2-5 kommer du att få enbart lymfmassage och du kommer till mig en gång i veckan, under dessa fyra tillfällen. Fokus kommer att vara avslappning och utrensning. Du kommer att ta del av lymfmassagens alla fördelar samtidigt som du kommer att bli avslappnad på djupet, då din grundspänning i kroppen sjunker och sinnet stillas. 

 Läs mer om Lymfmassage och NLP-Coaching här. 

Träff 6-10 är fokus på NLP-coaching men här är det flexibelt mellan lymfmassage, energibalansering och NLP-coaching. Vi känner av och gör det som du är i störst behov av just där och då. 

Sista träffen, den 11:e är det enbart NLP-coaching och vi avslutar, sammanfattar och firar dina framgångar!

Priser Kombinationsbehandling NLP-coaching och lymfmassage
• Kombinationsbehandling – NLP-coaching & lymfmassage
Paket med 11 träffar 16 120kr

Boka in en “NLP- första träff “på 90min i min boknings kalender eller ring mig på 070- 269 59 59
 

[instagram-feed]